Zenica

Novogodišnji Može Bazar od petka u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Novogodišnji Može Bazar od petka u Zenici – Udruženje Naš most Zenica između 20. i 30. decembra organizuje višednevno novogodišnje izdanje Može Bazara na kojem će se okupiti umjetnici/umjetnice i kreativci/kreativke iz Zenice i okolnih mjesta. Među njima će se naći zenički slikar Emin Skomorac, Morena Jakšić s nakitom od poludragog kamena, Fikreta Džudžo s unikatnim kožnim rukavicama, i drugi.
 
Prva tri dana Bazara (20., 21. i 22. decembar) održaće se u tržnom centru Džananović, dok će od 23. do 30. decembra kreativci/ke radove izlagati u prostorijama udruženja Naš most u ulici Maršala Tita 22.
Udruženje “Naš most” Zenica kroz umjetnost i kulturu potpomaže društveno uključivanje starijih osoba, te drugih ranjivih grupa, poput žena, djece i osoba s invaliditetom. Okuplja osobe treće životne dobi, žene, i osobe s invaliditetom koji zajedno slikaju, izlažu svoje radove, organizuju kreativne bazare i socijalizuju se.
 
 
Link na Facebook stranicu udruženja: https://www.acebook.com/udruzenjenasmost/


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno