Zabava

Novi trailer epske muzičke fantazije o Eltonu Johnu

Novi trailer epske muzičke fantazije o Eltonu Johnu – Zadovoljstvo mi je da Vam predstavim novi trailer, epske muzičke fantazije o Eltonu Johnu, “Rocketman” (ROCKETMAN), koji u BiH kina stiže 30. maja 2019. godine.

Trailer pogledajte putem sljedećeg linka:

ROCKETMAN je epska muzička fantazija i nevjerovatna ljudska priča o periodu kada se Elton John probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Reginalda Dwighta do međunarodnog superstara Eltona Johna.

Ovo je inspirativna i u isto vrijeme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Ispričana je  kroz omiljene pjesme Eltona Johna, koje izvodi zvijezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svjetskoj sceni pop kulture. U filmu ROCKETMAN takođe glume i Bernie Taupin, Richard Madden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, John Reed i Bryce Dallas Howard u ulozi njegove majke.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem