Zabava

FINALNI TURNIR Infinity Nado – Multiplex Ekran 24. februar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FINALNI TURNIR Infinity Nado – Multiplex Ekran 24. februar – Čast i zadovoljstvo nam je najaviti finalni turnir u borbi Infinity Nado zvrkova koji će se održati u Multiplexu Ekran ( ex solarij ) 24.02. sa početkom u 13 sati.

Podsjećanja radi, Tropik Event Team je u prošloj godini organizovao niz Infinity Nado turnira i prezentacija širom Bosne i Hercegovine, te će se u nedjelju okupiti najuspješniji Nado igrači iz Mostara, Sarajeva, Posušja, Imotskog, Međugorja i Zenice.

Pobjednik ovog finalnog turnira će osvojiti veliku DEMO PACK Arenu za borbu zvrkova sa čak 6 Infinity Nado zvrkova i još mnoštvo dodataka, kao i zlatnu majicu pobjednika finalnog turnira.

Infinity Nado je animirana serija koja prati glavne junake Jina i Dawna, Nado igrače, u njihovima pustolovinama. Sve je počelo prije 15 godina, kada je na planetu Zemlju pao misteriozan Nado Toranj. Oko Tornja su se počeli okupljati Nado igrači. Tako je nastao Nado grad u kojem svako može iskušati svoju Nado vještinu u borbi sa drugim igračima.

Infinity Nadomania je zahvatila i naš region, sve popularniji Nado zvrkovi su došli u Bosnu i Hercegovinu i osvajaju tržište svojim bezbrojnim mogućnostima.

www.tropik.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno