Zabava

Tony Cetinski 8.marta u zeničkoj Areni, gost mu i Adna Šestić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tony Cetinski 8.marta u zeničkoj Areni, gost mu i Adna Šestić – Dva vrhunska muzička spektakla hrvatskog pjevača Tonyja Cetinskog bit će održana 8. marta u zeničkoj “Areni” te 9. marta u sarajevskoj “Zetri”. Iako tvrdi da ne voli najavljivati spektakl, Cetinski je danas na pres-konferenciji u Sarajevu rekao da će dati sve od sebe da se zahvali publici koja će doći na koncert, budući da već šest godina nije nastupio na tim prostorima.

– Pripremamo veliku stvar, imamo i goste iznenađenja, a jedna od njih je i fantastična Zeničanka Adna Šestić – najavio je Cetinski. Poruka oba koncerta je, kazao je Cetinski, samo ljubav i to ne ljubav prema ženi, već prema životu. Cetinski je na sceni skoro 30 godina, a kako je kazao, u Sarajevu je prvi put nastupio davne 1989. godine. Istakao je da je njegova veza s glavnim gradom BiH vrlo jaka, jer je i 1996. godine u Vijećnici snimio spot za pjesmu “Prah i pepeo”.

– Prva velika stvar u mojoj karijeri desila se u Sarajevu i jako ga volim – istakao je Cetinski. Glavni producent koncerata Tomislav Kašljević rekao je da publiku na koncertu u Zenici i Sarajevu čeka vrhunski spektakl.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno