Nogomet

Novi sponzori podržavaju izgradnju novog sistema u NK Čelik!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi sponzori podržavaju izgradnju novog sistema u NK Čelik! – Prošle sedmice je dogovorena saradnja NK Čelik Zenica sa prvim sponzorima od usvajanja statuta po članskom modelu. Klub predstavlja danas, 21. aprila 2017. godine sa zadovoljstvom nove sponzore članovima kluba, navijačima, simpatizerima i uopšte javnosti, a to su sljedeći privredni subjekti:

Buena vista d.o.o. Zenica,

Almy d.o.o. Zenica i

ALBA Zenica d.o.o. Zenica.

Navedene firme su prepoznale novi projekat koji se gradi u NK Čelik kao kvalitetan i vjerujemo da će saradnja rezultirati obostranim zadovoljstvom. Izgradnja kluba na nivou koji zaslužuje NK Čelik podrazumijeva dugotrajan proces, ali svakim novim korakom bliže smo svi zajedno odredištu kojem stremimo. Projekat koji se gradi u NK Čelik se zasniva kako na radu klupskih struktura, tako i na doprinosu navijača i simpatizera, gradskih institucija i organa, a svakako bitan faktor čine i privredni subjekti. Danas zaslužuju svu pažnju navedene firme, a u nastavku slijedi opis njihovih djelatnosti:

– Buena vista d.o.o. Zenica se bavi organizovanjem putovanja na razne destinacije diljem svijeta, te se profilirala kao vodeća agencija na tržištu u Bosni i Hercegovini u svojoj branši.

– Almy d.o.o. Zenica postoji već četvrt vijeka, a njihovo poslovanje obuhvata trgovinu građevinskog materijala, naftnih derivata, betonsku galanteriju i ugostiteljstvo.

– ALBA Zenica d.o.o. Zenica pruža usluge transporta i zbrinjavanja otpada, uređenja zelenih površina, te skupljanja, transporta i razdvajanja iskoristivih materijala.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno