Nogomet

FOTO+VIDEO: Press u NK Čelik pred utakmicu sa Širokim Brijegom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO+VIDEO: Press u NK Čelik pred utakmicu sa Širokim Brijegom – Subota: NK Čelik – NK Široki Brijeg u 17 sati. U prostorijama press salona stadiona „Bilino polje” danas je održana konferencija za medije. Povod za press je utakmica 5.kola Lige za opstanak BH Telekom Premijer lige BiH, sezona 2016/2017, u kojoj je zenički NK Čelik domaćin ekipi NK Široki Brijeg. Ova utakmica na programu je u subotu 22.aprila 2017. na stadionu Bilino polje u Zenici u 17,00 sati.

Prisutnim novinarima obratili su se Boris Pavić, šef stručnog štaba Čelika i Bojan Regoje, nogometaš Čelika, a moderator je bio Robert Jonjić.

-Sutra nas čeka jedna od kvalifikacijskih utakmica u ovoj sezoni, protiv Širokog Brijega. Pozivam naše navijače da nas podrže i nadam se da zajedno možemo doći do pobjede i da do kraja sezone pokušamo nekako obezbjediti opstanak u Premijer ligi BiH, što je svima nama zajednički cilj.

Posljednje četiri utakmice dobro smo odigrali, pokazali smo napredak i visok nivo trčanja i koncentracije, tako da se nadam da ćemo tako nastaviti i do kraja sezone. Dolazi nam Široki Brijeg koji ne zaslužuje da igra Ligu za opstanak, oni su pokazali protiv najboljih ekipa da su samo spletom okolnosti sada u Ligi za opstanak. Imaju veoma kvalitetan kadar i i širok izbor nogometaša, mi znamo šta je nama činiti sutra, raduje nas pozitivna atmosfera u klubu i gradu. Momci rade odlično, igramo u najjačem sastavu, te se nadam da ćemo uz podršku navijača, koje i ovaj put pozivam da nas podržavaju u što većem broju do kraja sezone, kako bi zajedničkim snagama došli do opstanku u Premijer ligi BiH.

Nakon današnjeg treninga idemo u karantin da se odmorimo i vidjet ćemo koja će ekipa sutra istrčati na teren. Svi igrači su zdravi, nemamo kartoniranih i svi su spremni za nastup,- kazao je, između ostalog, Boris Pavić.

Pouzdani stoper Čelika, Bojan Regoje, želi sutra tri boda za samopouzdanje u nastavku takmičenja:

– Znamo šta nas sutra očekuje i da je Široki Brijeg veoma snažna ekipa, ali da mi imamo veći motiv u ovoj utakmici. Ono što u ovom trenutku mogu da obećam jeste, da svako ko dobije šanse dati će svoj maksimum Veoma dobro znamo da nam dolazi jedan neugodan protivnik, ekipa koja se dosta puta dokazala, ali bez obzira protiv koga igramo, igramo na našem terenu i nadam se pobjedi,- kazao je, pored ostalog, Bojan Regoje.
Na pressu je PR kluba, Robert Jonjić, obznanio imena firmi s kojima je klub u proteklom periodu sklopio sponzorske ugovore. To su Almy, Alba i Sol Azur Buena Vista.

Da ponovimo, utakmica NK Čelik – NK Široki Brijeg na rasporedu je u subotu 22.aprila 2017.godine u 17,00 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

 

 

Službena lica za utakmicu NK Čelik – NKŠiroki Brijeg:

NK ČELIK – NK ŠIROKI BRIJEG Zenica, 22.04.2017. Arena Sport 17:00
Sudija Bjelica Vladimir Ist.Sarajevo
DELEGAT A-1 Đozić Enes Sarajevo
Janković Milan – Trebinje A-2 Milić Dženan Sarajevo
POSMATRAČ SUĐENJA 4 Mujić Elvis Banovići
Kulović Sead – Sarajevo 5 Terzić Husein Travnik
BEZBJEDNOST 6 Spahalić Emir Mostar

Tekst i foto
E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno