Zabava

NOVI FILMOVI NA PROGRAMU MULTIPLEXA „EKRAN“ ZENICA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„MARIJA STUART KRALJICA ŠKOTSKE“ i „KO SE BOJI VUKA JOŠ 2“ NOVI FILMOVI NA PROGRAMU MULTIPLEXA „EKRAN“ ZENICA, NASTAVAK PRIKAZIVANJA HIT KOMEDIJE „TAKSI BLUZ“

Naredna sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica će publici ponuditi itekako zanimljive filmske naslove. Naime, sa prikazivanjem počinje film „Marija Stuart kraljica Škotske“, biografska drama, koja  istražuje turbulentan život karizmatične Marije Stuart.  Za najmlađe,  sa prikazivanjem počinje animirani film “Ko se boji vuka još 2”, koji će nas upoznati sa zanimljivim gradićem u kojem mirno žive ovce i vukovi.  Publika će i ove sedmice imati priliku da uživa u odličnoj komediji “Taksi bluz” i to  svaki dan u četiri termina.

MARIJA STUART KRALJICA ŠKOTSKE 

Film “Marija Stuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život karizmatične Marije Stuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umjesto uda, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obje mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svijetu u kojem dominiraju muškarci, njih dvije će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, prijeteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavjera ugrožavaju oba prijestola i mijenjaju tok historije.

Terminiprojekcija: svaki dan od 20:00 sati 

Trailer filma:

 KO SE BOJI VUKA JOŠ 2

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da riješi probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.

 Termini projekcija: Svaki dan od 17:30 sati

 Subota i nedjelja od 12:00;14:00 i 17:30 sati

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno