Zabava

Tony Cetinski 8. marta pred zeničkom publikom: Siguran sam da će biti jako emotivno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Jedinstveni Tony Cetinski u posljednje vrijeme živi istinski muzički san, a svakim novim potezom dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje što potvrđuje struka i publika. Njegove pjesme sedmicama i mjesecima vladaju eterom i top listama, aktualni album “Kao u snu” jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupao. Organizatori su uvjereni da će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.

“Jedva čekam da se popnem na pozornicu i ponovno osjetim tu moju najvjerniju publiku kako diše. Uoči ovakvih nastupa stižu vas sjećanja na protekle koncerte i siguran sam kako će biti jako emotivno, kao i svaki put”, poručio je Tony.

Cetinski će 8. marta nastupiti u Areni Zenica, a dan poslije u sarajevskoj dvorani Zetra.

“Jedno je sigurno, Zenica i Sarajevo doživjet će posebnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sam Tony, svojom energijom i karakterističnim humorom, povest će vas na iznimno muzičko putovanje kroz gotovo trideset godina karijere. Nebrojeni bezvremenski hitovi, bolje rečeno evergreeni, uz pjesme sa aktuelnog albuma ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ ili ‘General bez činova’, koje su opčinile regiju, zalog su jedinstvene koncertne večeri”, navode organizatori.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno