Nogomet

Nova postavka Čeličnog zida!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Navijači koji su ulazili na zapadnu tribinu na prethodnoj utakmici imali su priliku vidjeti novu postavku Čeličnog zida. Nakon prve postavke za koju smo smatrali da je neadekvatna i da nije dovoljno kvalitetna, krenuli smo u interni projekat pronalaska najkvalitetnijeg rješenja postavke pločica na Čelični zid. Sam proces se neočekivano odužio, te se ovim putem još jednom izvinjavamo svim navijačima koji su čekali da svoju pločicu vide na Čeličnom zidu, te one koji su online putem uplatili i isto tako morali čekati novu postavku Čeličnog zida.

Nakon uspješnog postavljanja pločica na Čelični zid pokrećemo novi krug promocije akcije te Vas pozivamo da se pojedinačno, zajedno sa svojim prijateljima, kolegama na poslu, porodično ili unutar svoje mahale, pridružite ovoj unikatnoj akciji unutar cijele Bosne i Hercegovine, te postavite svoju pločicu na Čelični zid.

Čelični zid će u skorije vrijeme zaprimiti još ljepši izgled, nove pločice će biti postavljene u skladu s obećanim vremenskim rokom, te će sva imena isijavati ispred zapadne tribine kao inat svim lošim danima i prekretnica za nove i ljepše dane koje naš klub piše sa svojim najvjernijim navijačima.

Više informacije i online uplate za Čelični zid možete pronaći na našoj Web stranici www.nkcelik.ba/celicni-zid/

Hvala na razumijevanju!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno