Nogomet

U Nemili se sastali veterani NK Nemile i NK Čelik u znak sjećanja na rahmetli Ferida Derviševića-Feđu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prije dva dana na stadionu NK Nemile odigran je prijateljski susret veterana NK Nemila i NK Čelik i zavšen je rezultatom 1:5 (0:2), a koji u konačnici nije bio ni bitan.

-Ono što je značajno jeste da je susret odigran povodom obilježavanja druge godišnjice smrti našeg rahmetli Predsjednika kluba, Ferida Derviševića Feđe, saopštili su na oficijelnoj facebook stranici NK Nemila.

-Sam susret je prošao u korektnom nadigravanju veterana, a u oficijelnom dijelu uz učešće porodice i familije Dervišević, koji su uvijek podržavali rad kluba, kao i prijatelja, pročitano je In Memoriam pismo posvećeno radu i životu našeg Feđe. Proučenom Fatihom i minutom ćutanja odata je počast i za preminulog igrača i trenera mlade reprezentacije BiH i NK Čelik, Ibrahima Zukanovića. Zahvaljujemo se svim učesnicima, gostima i navijačima koje smo imali na tribinama, a čast djeci je fotografisanjem učinio naš veliki atletičar, Amel Tuka, koji je bio i višestruki strijelac na utakmici. Ovaj UO NK Nemile će učiniti sve da se tradicija obilježavanja smrti našeg rahmetli predsjednika Ferida Derviševića Feđe nastavi-, kaže se na kraju saopštenja iz NK Nemila, bio je i ostao naš cijenjeni Predsjednik – prijatelj.

E.Imamović

Foto sa NK Nemila



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno