Zabava

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha – Kompanija Telemach obavještava da je svim građanima BiH programski sadržaj Nove BH i ostalih kanala iz ponude ove kompanije dostupan putem Telemachovih kablovskih paketa, Total TV ili EON paketa preko bilo kog interneta.

Najgledaniju televiziju u Bosni i Hercegovini sa nacionalnom frekevencijom, Nova BH, uz bilo koji internet bilo gde u zemlji svako može da ima odabirom Telemachovih paketa van mreže (EON TV paketi).

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja, ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH. Nova BH također, ekskluzivno emituje i utakmice nogometne “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u baražu za Europsko prvenstvo 2020, a u okviru svog zabavnog sadržaja  prenosi i najgledanije takmičenje mladih pjevačkih talenata Zvezde Granda i jednu od najpopularnijih serija Lud, zbunjen, normalan.

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti sa domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti. Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emituje se svakoga dana u 18:30. a u okviru kojeg gledateljima prezenteri pružaju najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta.

Kontinuirano radeći na unapređenju usluga kompanija Telemach obavještava građane da će i u buduće korisnicima garantovati najbolji sadržaj, najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji servise.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno