Zabava

Billie Eilish napisala naslovnu numeru za novi film o Bondu

EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada i popularna pjevačica, Billie Eilish, izvoditi naslovnu pjesmu za 25. film o Jamesu Bondu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” (NO TIME TO DIE).

“Veoma smo uzbuđeni što su Bili i Fineas napisali veoma moćnu pjesmu koja će ispratiti emotivnu stranu ovog filma”, izjavili su producenti filma.

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pjevačica Billie Eilish, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pjesmu za film “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” (NO TIME DO DIE) . Tako je postala najmlađi umjetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

“Lud je osjećaj biti dio svega ovoga”, istakla je mlada pjevačica. “Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je
ikada postojala. Još uvijek sam u šoku”. Njen brat Fineas je dodao: “Cijeli život sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo sretni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi”.

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

“NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” u naša kina stiže 2. aprila ove godine!

NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE)
U kinima od 2. aprila 2020.
Režija: Cary Joji Fukunaga
Uloge: Ana de Armas, Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Lashana Lynch, Rory Kinnear, David Dencik
Scenario: Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga
Žanr: Akcioni triler
Studio: Universal

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom negativcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem