Nogomet

Nogometni savez BiH: Utakmice baraža i mlade reprezentacije neće biti otkazane!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni savez BiH: Utakmice baraža i mlade reprezentacije neće biti otkazane! – Povodom aktuelne situacije sa epidemijom korona virusa, Nogometni savez BiH izdao je saopštenje u kojem se navodi:

Povodom aktuelne situacije sa epidemijom korona virusa, Nogometni savez BiH izdao je saopštenje u kojem se navodi:

“Za naredni period su otkazana sva planirana okupljanja mlađih kategorija (kampovi i prijateljske utakmice), a prvenstvena takmičenja u sljedeća dva kola će biti održana bez prisustva gledalaca. Ostale mjere će biti preduzimane u skladu sa trenutnom situacijom, a provodiće se aktivnosti na realizaciji propisanih odluka nadležnih državnih organa.

Administracija NS/FS BiH je u stalnom kontaktu sa UEFA-om, i prema posljednim informacija utakmice baraža neće biti odgođene zbog nemogućnosti određivanja novih termina u kalendaru takmičenja. U skladu sa tim NS/FS BiH očekuje dalje instrukcije iz UEFA-e, a poštovaće i sve preporuke, naredbe i instrukcije nadležnih organa po pitanju održavnja javnih skupova u Bosni i Hercegovini.

Utakmice baraža, kao i utakmica U-21 reprezentacije će biti odigrane prema zakazanom datumu i određenim terminima, ali je sigurno da će biti poduzete posebne mjere zaštite i prevencije svih učesnika događaja.

NS/FS BiH sa posebnom pažnjom će nastaviti da prati situaciju oko širenja korona virusa te prema potrebi odrediti nove mjere i izdati nove upute, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno