Ljudi

NNV Politehničkog fakulteta UNZE: Sabahudin Jašarević jednoglasno izabran za dekana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NNV Politehničkog fakulteta UNZE: Sabahudin Jašarević jednoglasno izabran za dekana – Naučno-nastavno vijeće Politehničkog fakulteta Univerziteta Zenica, na današnjoj sjednici izabralo je dekana ovog Fakulteta. Kako saznaje Zenicablog, jednoglasno, glasovima svih 19 članova vijeća, za dekana je izabran prof.dr.sc. Sabahudin Jašarević. Biografiju ovog uvaženog profesora možete pročitati na OVOM LINKU

Podsjećamo, Politehnički fakultet UNZE je najmlađi i vjerovatno najprogresivniji fakultet UNZE u uvođenju novih odsjeka i oblasti prilagođenih potrebama tržišta i aktuelnoj situaciji ekonomije BiH i okruženja, a jedan od, ako ne i najzaslužniji za taj napredak, upravo je profesor Jašarević, čija vizija razvoja fakulteta, ali i UNZE, uživa nepodijeljenju podršku profesora, ali i studenata na ovom Fakultetu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno