Nogomet

NK Fortuna dočekuje premijerligaša

NK Fortuna u subotu dočekuje premijerligaša
NK Fortuna u subotu dočekuje premijerligaša
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Fortuna dočekuje premijerligaša- Hladno vrijeme i snijeg koji su nas uveli u 2016. godinu nisu poremetili redovne treninge prvotimaca zeničkog kantonalca NK Fortune. Trener Beganović je svoje nogometaše okupio odmah nakon novogodišnjih praznika te je za očekivati da će spremni dočekati prvu pripremnu utakmicu u ovoj godini.

NK Fortuna će, u okviru priprema, u subotu 23.01., biti domaćin premijerligašu NK “Vitez” koji je sa pripremama startao nedavno i kojima će ovo, također biti prva provjera u 2016.toj. Nogometašima NK Fortuna ovo će biti sjajna prilika da steknu iskustvo u nadmetanju sa dosta kvalitetnijim protivnikom, ali i da pokažu da nisu bez razloga jesenji prvaci Lige ZDK.

Utakmica počinje u 13h na “B” terenu stadiona Kamberovića polje, a sudit će je zenička trojka: S. Muračević, D. Bajrambašić i Z. Bajrambašić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno