Nogomet

NK Čelik od ponedjeljka bez Upravnog odbora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Upravnom odboru Čelika za pet dana, tačnije 7. septembra, istječe četverogodišnji mandat, pa će vršilac dužnosti predsjednika Skupštine kluba Nihad Pašalić uskoro morati zakazati zasjedanje ovog tjela. Skupština je trebala zasjedati već i nakon Ramazanskog bajrama, ali iz potpuno drugog razloga- zbog usvajanja novog Statuta kluba, kojeg su predložili navijači okupljeni oko neformalne grupe građana „Za Čelik“.

Ali, nakon što početkom jula nisu mogli prikupiti kvorum za zasjedanje, od tada nikada nije ni zakazan novi termin .

– Neke će se stvari sada morati uraditi. Nešto ćemo morati hitno poduzeti, jer UO istječe mandat. Morat ćemo zakazati vanrednu sjednicu, ali ne mogu ništa zakazivati dok ne dobijem prijedlog novog mandatara i sastava UO- kaže Pašalić. Dosadašnji predsjednik Senad Sarajlić ističe da se nema namjeru kandidirati za novi mandat, ali ni za članstvo u UO.

– Četverogodišnji ciklus je istekao i mislim da klubu trebaju nove snage. Želim igračima isplatiti avgustovsku plaću, da oni mogu u miru nastaviti raditi i igrati, kako bi zadržali kontinuitet rezultata. Vjerovatno ćemo ispuniti i želju trenera Borisa Pavića da ekipa od četvrtka do nedjelje ode na mini-pripreme na Zlatibor- kaže Sarajlić.

AVAZ 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno