Nogomet

NK Čelik u finalu turnira u Busovači

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik u finalu turnira u Busovači. Polufinale: Čelik – Iskra 4:1, Busovača – Mladost DK 2:2 (penalima Busovača). U Busovači, na nogometnom stadionu NK Busovača, igra se 8. memorijalni turnir „Anto Sučić – Suka“ čiji je organizator NK Busovača.

Prvog dana igrano je polufinale NK Čelik – NK Iskra Bugojno 4:1. Strijelci za Čelik: Igor Radovanović (2x), Vlado Grahovac i Sead Bučan. Ekipa Čelika je nastupila u kombinovanom sastavu i sa igračima, koji imaju manju minutažu u prvenstvu (Bučan, Radovanović, Oglečevac…) U drugom polufinalu domaćin turnira, NK Busovača, priredio je iznenađenje i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bio je bolji od premijerligaša Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Regularnih 90 minuta donijelo je rezultat 2:2.
Drugog dana turnira, u srijedu 02.09.2015.godine igra se utakmica za 3. mjesto između Iskre i Mladost sa početkom u 15 sati, dok će Čelik i Busovača finalni susret početi u 17 sati, javio je portal SportZdk.ba.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno