Nogomet

NK Čelik: Kampanja učlanjenja navijača i simpatizera “Dokaz vjernosti”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Statut NK Čelik Zenica zasnovan je na članskom modelu, što znači da NK Čelik funkcioniše na principima dostupnosti, demokratičnosti i transparentnosti, a najvažnije izvršne organe, tj. Upravni i Nadzorni odbor biraju upravo članovi kluba koji su redovno izvještavani o planovima i rezultatima kluba. NK Čelik

Zenica jedini je klub u regionu koji funkcioniše na ovaj način.

Uskoro de krenuti kampanja učlanjenja navijača i simpatizera u 2023. godinu pod sloganom „Dokaz vjernosti“.

Čeliku, kao klubu koji se trenutno nalazi u procesu stabilizacije i ozdravljenja, članstvo donosi velike benefite i pogodnosti. Otvara vrata novim sponzorima, usko djelovanje sa svojim članovima i ostvaruje veliku bazu navijača na jednom mjestu.

Članstvo u Čeliku je nešto drugačije od drugih klubova. Biti član kluba po automatizmu znači biti vlasnik Nogometnog kluba Čelik, jer svaki punoljetni član čini najviši klupski organ – Skupštinu.

Ovim putem Vas molimo da na svojim mrežama distribucije, u svojim mogudnostima, ispratite kampanju učlanjenja u Nogometni klub „Čelik“ Zenica. Zaista, to bi bila velika podrška našem klubu, te svojevrstan dokaz da i vi podržavate najpozitivniju priču u gradu Zenici, te ozdravljenje i stablizaciju najvedeg simbola u našem gradu.

Unaprijed smo Vam zahvalni te se nadamo dugoročnoj saradnji!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno