Nogomet

NK Čelik: Učlanjenje na Skupštini kluba!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osluškujući prijedloge članova našeg kluba, odlučili smo učlanjenje u klub krenuti nešto ranije nego inače, početkom na Skupštini kluba koja će se održati 22.12.2022. godine u 18h.

Ovo će biti prilika za sve članove da obnove svoje članstvo na Skupštini kluba, pogotovo za članove koji stanuju u inostranstvu, te koji će za praznike biti u našem gradu.

Također, učlanjivanje će se nastaviti i naredni dan, u petak (23.12.) u periodu od 08:00 do 16:00 sati u prostorijama stadiona Bilino polje, kao i naredne sedmice u istom periodu, te nakon novogodišnjih praznika regularno.

Svi članovi će prilikom učlanjenja svoju člansku karticu dobiti na licu mjesta, te će tako izbjeći dodatno čekanje za izradu članske kartice.

Vrijeme je da svi navijači i simpatizeri dokažu vjernost prema voljenom klubu. Učlanjivanjem u klub i podstakivanjem svojih prijatelja, porodice i poznanika da urade isto predstavlja dodatni iskorak u procesu stabilizacije i ozdravljenja Nogometnog kluba “Čelik” Zenica.

CIJENE PO KATEGORIJAMA:

  • I KATEGORIJA (zaposleni i punoljetni članovi) – 60,00 KM,
  • II KATEGORIJA (nezaposleni, studenti, učenici, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri) – 40,00 KM,
  • III KATEGORIJA (maloljetni) – 20,00 KM,
  • IV KATEGORIJA (VIP članovi) – 600,00 KM.

#dokaživjernost #samočelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno