Nogomet

NK Čelik dogovorio četiri utakmice, generalka protiv Slobode na Bilinom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik dogovorio četiri utakmice, generalka protiv Slobode na Bilinom polju- Nogometaši Čelika već 20-tak dana nalaze se u trenažnom procesu, te se ekipa priprema za predstojeća iskušenja u Drugoj ligi FBiH, grupa “Centar”. Budući da su Zeničani izborili ulazak u veći rang, za ovaj nivo svakako je potrebno i da se pojača igrački kadar.

Kako smo već pisali crno-crveni su angažovali Isakovića, Sivca, Žunu, Subotića, Bradarića, te su ekipi priključili i nekolicinu talentovanih juniora.

Budući da prvenstvo u ovom rangu takmičenja počinje sredinom narednog mjeseca Čelik je dogovorio i pripremne utakmice do početka lige. Predstojećeg vikenda crno-crveni će igrati na Memorijalu “Galib Mujčić” u Vitezu, a prvu utakmicu će odigrati u subotu protiv kakanjskog Rudara. U zavisnosti od rezultata te utakmice, Čelik će igrati finale ili utakmicu za treće mjesto, a pored njih na turniru će sudjelovati još domaćin Vitez, Rudar i Simm Bau.

Pored ta dva meča na turniru u Vitezu, Čelik će još snage odmjeriti s ekipom Mladosti u Domaljevcu 31. jula, dok će generalnu probu izabranici Pavlea Skočibušića imati na Bilinom polju 7. augusta protiv Slobode Novi Grad, kluba koji se takmiči u Prvoj ligi RS.

Kao što smo već pisali, Zeničani će prvenstvo u ovom rangu takmičenja otvoriti na Bilinom polju 14 ili 15. augusta protiv Stupčanice.

Autor: D. Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno