Nogomet

NK Čelik: 500-ti član iz Gračanice, polusezonske ulaznice sa popustom, stigle članske karte…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: 500-ti član iz Gračanice, polusezonske ulaznice sa popustom, stigle članske karte…  Naš klub upravo je dobio jubilarnog 500-tog člana! Član kluba sa tim brojem postao je Mustafa Šehić iz Gračanice u Tuzlanskom kantonu koji je i prvi član koji se učlanio putem pošte.

Kao čin obilježavanja ovog lijepog jubileja, klub ga je nagradio polusezonskom ulaznicom te mu želimo dobrodošlicu u Zenicu, naš klub i stadion već na narednoj utakmici.

Svaki naredni stoti član će biti nagrađen polusezonskom ulaznicom dok su iste u prodaji – pridružite nam se i budite dio nove priče!#BudiČlanČelika

Na našem stadionu već postoji 70 prodanih sezonskih ulaznica, a klub je danas počeo sa prodajom i polusezonskih ulaznica za nastavak prvenstva.

Zagrijavamo atmosferu na našem stadionu – rezervišite svoje mjesto i kupite polusezonsku ulaznicu gdje članovi ostvaruju popust od preko 15%!

Posjetite nas na stadionu do 18 h radnim danima i pomozite svoj klub članstvom ili kupovinom polusezonske ulaznice.

Još 15 dana do nastavka prvenstva!

 

Novi kontigent članskih kartica je stigao u klub!

Svi članovi našeg kluba koji su članstvo uplatili od 26. januara do 6. februara sa članskim brojevima od 228. do 454. svoje članske kartice mogu preuzeti već sutra od 12 do 18 h u prostorijama kluba.

Istovremeno prilikom preuzimanja članske kartice možete kupiti i polusezonsku ulaznicu za tribinu po želji ostvarujući pravo na ekskluzivni članski popust od preko 15%!

Trudimo se da zajedno izgradimo jači Čelik!#1član1glas

 

VOLONTIRANJE] Kad si na dnu, kad ne ide – tvoji UG Robijaši Zenica 1988 će vječno biti uz tebe! Naša borba se čuje do neba! Putem naših partnera u SD Europe dogovorili smo saradnju sa jednim od najvećih svjetskih medija koji prate najvažniju sporednu stvar na svijetu – Copa90.

Dolaze u Zenicu na našu veliku utakmicu o kojoj će snimiti priču koja će obići cijeli svijet u kojoj će pokazati da može drugačije. Snimit će opipljivu ljubav, nevjerovatnu atmosferu i rađanje novog Čelika!

Noć 25. februara neće biti najljepša niti najbolja fudbalska utakmica na svijetu ali će sigurno biti najsrčanija – niti jedna fudbalska priča neće biti tako nabijena emocijama, mala tačka na planeti je naša! Želeći dati inicijalni start našim volonterima i u skladu sa našim članskim modelom pružit ćemo šansu našim mladim članovima kluba da učestvuju u dvodnevnom snimanju ovog dokumentarca.

Potrebni su nam po 1 prevodilac sa engleskog jezika, kamerman, vozač i vodič. Ukoliko želite biti dio te ekipe, vidjeti naš klub iz drugog ugla i dobiti zvanični certifikat za učešće u ovom projektu javite nam se na [email protected] . E sada budi Čelik, vraćamo se kući! #footballscominghome

Zaželjeli ste se utakmica? Iščekujete prvu utakmicu nakon dugo vremena? Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i podržite svoj klub kupovinom polusezonske ulaznice za zapadnu, istočnu ili južnu tribinu.

Polusezonske ulaznice vrijede za domaće prvenstvene utakmice do kraja sezone 2016/17 te ih mogu kupiti sve osobe koje nemaju ranije sezonske ulaznice koje i dalje vrijede.

Članovi kluba ostvaruju pravo i na poseban popust od preko 15%:

Tribina Zapad: 36 KM (30 KM za članove kluba)
Tribina Istok: 24 KM (20 KM za članove kluba)
Tribina Jug: 18 KM (15 KM za članove kluba)

Niste još dobili svoju člansku karticu? Nije problem – pronaći ćemo Vas u evidenciji uplaćenih članarina i omogućiti Vam popust. Prodaja polusezonskih ulaznica kreće od sutra od 10 do 18 h – posjetite ured generalnog sekretara u prostorijama kluba i rezervišite svoje mjesto na najljepšem stadionu u Bosni i Hercegovini. Idemo na Čelik!

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno