Nogomet

NK Čelik: 135 članova u protekloj sedmici – sedmični prihod 9.860 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: 135 članova u protekloj sedmici – sedmični prihod 9.860 KM – U skladu sa statutarnom obavezom, a do osposobljavanja klupske web-stranice, objavljujemo treći sedmični izvještaj o članstvu u pisanoj formi. Tokom treće sedmice, koja uključuje i prethodni vikend učlanjivanja u Shopping City Zenica, u naš klub se učlanilo 135 članova i ostvaren je ukupni prihod od članarina u iznosu od 9.860 KM.

Trenutno klub ima 501 člana a sa učlanjenjem nastavlja u ponedjeljak u periodu od 12 do 18 h u prostorijama kluba. Postani Čelikov član, ostvarimo zenički san! #BudiČlanČelika

U klub se ove sedmice učlanilo i 6 novih članova IV kategorije koji su stekli pravo besplatnog ulaska na sve ligaške utakmice do kraja 2017. god. kao i pravo korištenja svečane lože.

Zahvaljujemo im se i javno objavljujemo njihova imena kako bismo ispoštovali statutarnu obavezu a posebno se zahvaljujemo stotinama ostalih članova koji su nesebično podržali naš klub čime smo premašili cifru od 500 članova jedinog profesionalnog članskog kluba u ovom dijelu Evrope.

Sa učlanjivanjem i podjelom članskih kartica za članove učlanjene do 6. februara nastavljamo od ponedjeljka u periodu od 12 do 18 h. #BudiČlanČelika



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno