Nogomet

NK Čelik neriješeno sa Zagorom u Međugorju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik neriješeno sa Zagorom u Međugorju – U četvrtoj utakmici na pripremama u Međugorju ekipa Čelika danas je zabilježila neriješen rezultat 0:0 sa ekipom NK Zagora iz Unešića, članom trećeg ranga takmičenja u Hrvatskoj. Utakmica je odigrana u Sport Centru u Međugorju.

Trener Nedim Jusufbegović je izveo kombinovanu ekipu, budući da će Zeničani sutra igrati protiv Cibalije iz Vinkovaca, što će im biti najjača provjera od početka priprema. Sastav ekipe Čelika u današnjoj utakmici, koji je objavio Sportsport.ba: Ružić, Hećo, Džidić, Duraković, Husić, Pezer, Mašić, Tarik Adilović, Duvnjak, Karić i Hanan Adilović.

U prve tri utakmice u Međugorju Čelik je pobjedio Čapljinu 3:1 i Brotnjo 4:0, uz jedan remi Igman iz Konjica, 2:2. Do kraja priprema u drugoj fazi u Međugorju Čelik će odigrati još jednu utakmicu i to sutra-subota, protiv Cibalije iz Vinkovaca, članom 1.HNL.

Sutra bi za Čelik trebali nastupiti sljedeći igrači: Dujković, Sadiković , Jusić, Regoje, Šivšić, Sakan, Šišić, Haurdić, Brković, Stokić i Dilaver. Još je neizvjestan nastup Islamagića i Salčinovića zbog povreda, a ako oni ne mognu sutra nastupiti, trener Zeničana će priliku dati nekim od igrača, koji su danas igrali protiv Zagore, objavljeno je na Sportsport.ba. Nakon ove sutrašnje utakmice planiran je povratak u Zenicu, gdje će se ekipa pripremati do prve utakmice protiv Zrinjskog 25.februara na Bilinom polju. Još nije poznat protivnik Čelika u generalnoj probi pred nastavak prvenstva.

E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno