Biznis

Nikad lakše do nove nekretnine: “Malta Complex” stiže u Vaš grad!

Svi oni koji planiraju kupovinu svog stana ili jednostavnog ulaganja u nekretnine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, obradovat će informacija da je objekat “Malta Complex” odlučio sa neponovljivim ponudama i posebnim uštedama doći u Vaš grad!

Kampanja koju su pokrenuli “Malta Complex stiže u Vaš grad”, svoje prvo odredište započet će u Zenici, u petak 29.10.2021. godine sa početkom od 11:00h do 17:00h u tržnom centru Džananović.

Prodajni agenti sa svim potrebnim materijalima bit će na raspolaganju da zajedno s Vama izaberu Vašu najbolju investiciju, te Vam stoje na raspolaganju za sve upite i informacije, a do kraja mjeseca nude i akciju gdje kvadrat stambenog prostora u novoj lameli AB može biti Vaš već od 2.200 KM i to sa uračunatim PDV-om.

“Malta Complex” je stambeno-poslovni objekat smješten u središtu grada, u ulici Paromlinska, Novo Sarajevo. Nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada, a ujedno na atraktivnoj lokaciji koja nudi sve potrebne sadržaje (škole, obdaništa, tržne centre, dom zdravlja, banke, pošta,) te odličnu saobraćajnu povezanost.

Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac.

U ponudi su stanovi u rasponu od 32,51 do 110,18 metara kvadratnih, te garažna mjesta koja su liftom povezana sa stambenim etažama, na nivoima -1,-2 i -3.

Potražnja stanova u novogradnji raste uprkos krizi, a neki benefiti objašnjavaju zbog čega taj trend ne opada i zašto je kupovina stana u novogradnji pametno uložen novac.

Potražite idealnu nekretninu i uložite novac u budućnost kakvu zaslužujete!

+ 387 33 223 252, + 387 33 877 909

+ 387 61 203 355, + 387 61 315 200

[email protected]

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: