Biznis

Zenički ZENKO na zajedničkom bh. štandu na sajmu u Dizeldorfu

Vanjskotrgovinska komora BiH u saradnji sa švicarskim programom za promociju uvoza SIPPO, prvi put organizuje zajednički nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu za sigurnost, zaštitu zdravlja i zaštitu na radu A+A 2021. Sajam se održava u periodu od 26. do 29. 10. 2021. u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Bh. firme nastupit će na štandu u hali 7 ukupne površine 60 kvadratnih metara. Na sajmu će nastupiti pet bh. kompanija, i to Zenko Zenica, D.D.D. Zaštita Stolac, Export – Import Kuna Visoko, Rentex Com Tuzla i Ligno – Komerc Banja Luka.

“A+A je najveći i najznačajniji međunarodni sajam na svijetu kada je u pitanju sigurnost i zaštita na radu, a održava se svake dvije godine. Ove godine na sajmu će se predstaviti 1.249 izlagača iz 56 zemalja. Za bh. kompanije nastup na ovom sajmu predstavlja dugoročnu investiciju, a nastup na istom bi im trebao pomoći da ostvare pozitivne pomake u poslovanju i povećanju prodaje”, kazali su iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: