Nogomet

NFS BiH: Zahvalnost našim navijačima, bez Pjanića i Vranješa protiv Španije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NFS BiH: Zahvalnost našim navijačima, bez Pjanića i Vranješa protiv Španije – Sinergija navijača na tribinama i igrača na terenu stadiona „Ernst Hapel“ u Beču bila je prevaga koja je sinoć polučila pozitivan rezultat i donijela veliku radost u domove svih Bosanaca i Hercegovaca.

Vi ste još jednom pokazali da ste najbolji kada je najpotrebnije. Naši momci su imali snage, a vi ste im udahnuli energiju kojom ste im obilato pomogli da iznesu ovako tešku utakmicu do kraja. Time je sreća i veća, jer samo snagom kolektiva možemo graditi uspjeh.

Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera, a radost posljednjeg naklona završetkom predstave pripala je našim igračima. Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili zadnji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala!

Jedno poglavlje je apsolvirano, idemo dalje u nove pobjede. Snovi nisu neostvarivi kada smo jedinstveni!

Nakon utakmice UEFA Lige nacija protiv Austrije, „A“ reprezentativce Bosne i Hercegovine u nedjelju očekuje prijateljski meč sa Španijom.

Selektor Robert Prosinečki u ovom susretu neće moći da računa na Miralema Pjanića i Ognjena Vranješa.

Pjanić ima problema sa zadnjom natkoljenom ložom, dok Vranješ ima upalu grla, sinusa i dišnih puteva.

Zmajevi danas u 12:00 sati putuju iz Beča u Las Palmas.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno