Nesreće

Nesreća u Nemili, povrijeđen motociklista

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, fizičkim napadom na drugog i naročito drskim ponašanjem, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. Policijski službenici su protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (1), Policijske uprave II u Visokom (3) i Policijske uprave III u Zavidovićima (1).

Na putu M-17 u mjestu Nemila, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „VW-Golf“, registarskih oznaka E91-J-778, kojim je upravljao K.A. iz Zenice, i motocikl marke „Yamaha“, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao N.I. iz Zenice. Tom prilikom, navedeni N.I. je zadobio teške tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet lica zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno