Politika

Nermina Krzić na čelu SBB ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici održana 5. Sjednica Kantonalnog odbora SBB-a Zeničko-dobojskog kantona na kojoj je Nermina Krzić iz Maglaja, dosadašnja jedna od tri podpredsjednika Kantonalnog odbora izabrana za v.d. predsjednicu stranke u Zeničko dobojskom kantonu.

Kako su nam potvrdili iz SBB-a, Krzić je izabrana na ovu funkciju nakon što je dosadašnji predsjednik Mirsad Isaković odlučio da se povuče sa ove pozicije. Novoizabrana predsjednica ovu će funkciju obavljati do provedbe unutarstranačkih izbora na Kantonalnom nivou koji će biti održani do kraja godine. Izbori su provedeni tajnim glasanjem, a protukandidat je bila Adaleta Tahirović Bedak.

Nermina Krzić (57) je dr. stomatologije iz Maglaja gdje i živi, a radi i u Zenici. Rođena je u Tuzli, Gimnaziju i Stomatološki fakultet završila je u Sarajevu. Na prošlim Općim izborima bila je kandidat za Federalni parlament u izbornoj jedinici 5 gdje je završila na trećem mjestu sa 2505 glasova.

nermina krzic 1 300x350



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno