Ostali sportovi

Neimari velikim preokretom ostali u borbi za Premijer ligu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neimari velikim preokretom ostali u borbi za Premijer ligu – Futsaleri Neimara iz Zenice plasirali su se u mini grupu za borbu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Zeničani su u drugom meču na turniru baraža u Mostaru savladali MNK Čulin mlin iz Livna poslije boljeg izvođenja penala. U regularnom toku je bilo 3:3.

Bila je ovo super uzbudljiva utakmica. Livnjaci su imali prednost od 3:0, ali Neimari uspjevaju da nadoknade taj zaostatak sa dva gola Seldina Zatagića i jednim Amara Šišića, te utakmicu odvedu u penal lutriju. Tu se bolje snalaze oni i dolaze do pobjede.

Podsjećamo, ranije je plasman u mini ligu za popunu Premijer lige obezbijedio MNK Bossna Kompred, a treća ekipa biće poznata nakon večerašnjeg duela Konjodora i Banovića koji počinje od 19 sati.

MNK NEIMARI – MNK ČULIN MLIN 3:3 (0:2) pen: 5:4
USRC “Midhat Hujdur- Hujka”
Bez prisustva gledalaca
Sudije: Emil Husković i Armin Jelin (oba Mostar)
Strijelci: 0:1 Bagarić 14, 0:2 Krezo 20, 0:3 Žunić 21, 1:3 Zatagić 25, 2:3 Zatagić 27, 3:3 Šišić 33
Žuti kartoni: Krehmić, Ramić, Selman, Šišić (Neimari), Bučo (Čulin mlin)

NEIMARI: Beganović, Krehmić, Pašalić, Ramić, Zatagić, Bajrić, Selman, Vehabović, Šehaganović, Šišić, Husejnović, Hodžić, Huskić Trener: –

ČULIN MLIN: Bandov, Krezo, Krišto, Bučo, Bagarić, Janković, Krželj, Grgić, Vejzagić, Bodulšić, Ljubas, Žunić, Jureta, Zorić Trener: Boro Matan

Autor: sport1.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno