Ostali sportovi

Maja Dodik prva na Evropskom turniru u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Maja Dodik prva na Evropskom turniru u Mostaru – U Mostaru održala su  se dva tradicionalna međunarodna ITF juniorska turnira za tenisere i teniserke do 18 godina  od 08.09 do 13.09. 2020.g. i od 15.09 do 20.09.2020g.

Članica teniskog kluba „Favorit“ Zenica, Maja Dodik ostvarila je je najveći uspjeh u 2020 godini na svjetskom ITF tennis juniors turniru  osvojivši prvo mjesto u dublu sa Suanom Tucaković na drugom turniru, dok je prvom turniru stigla do polufinala singla i polufinala dubla. Zbog pandemije ove godine je odigrala samo četri ITF turnira i ostvarila odlične rezultate (jedno finale, polufinale singla, jedno prvo, jedno drugo i jedno treće mjesto dubla).

Ovo je jedan od najvećih uspjeha zeničkog tenisa I teniskog kluba „Favorit“ Zenica. Ovdje treba istačirazumijevanje uprave gimnazije KŠC „Sv. Pavao“ koja joj je omogućila  salu za treniranje i uz podršku Općine koji su joj omogućili  korištenje vanjskih terena u ljetnom periodu. Nadamo se da će uz svoj talenat i rad trenera Brune Radića  i Nedima Šišića postići još bolje rezultate.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno