Ostali sportovi

FOTO: Novoformirana ženska reprezentacija u sjedećoj odbojci vrijedno trenira u Zenici

FOTO: Ženska reprezentacija u sjedećoj odbojci trenira u Areni – Po prvi put u historiji Bosnu i Hercegovinu će predstavljati i ženska ekipa u sjedećoj odbojci.

U proteklom periodu u zeničkoj Areni “Husejin Smajlović” ova novoformirana ekipa vrijedno trenira pred odlazak u Poreč gdje će biti održana Nacionalna liga za kvalifikacije za Evropsko prventvo u sjedećoj odbojci.

Kapiten reprezentacije i entuzijasta Sabira Dizdarević je uz pomoć KSO Bosna, svog kluba, mjesecima radila na formiranju ove selekcije kako bi pored već poznate muške selekcije u sjedećoj odbojci naša država dobila i ženskog predstavnika.

Savez sjedeće odbojke BiH je odobrio registraciju, a BiH će se takmičiti sa Engleskom, Mađarskom, Poljskom, Francuskom i Hrvatskom za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2021. godine održati u Antaliji (Turska).

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: