Zabava

Nedjeljom prije kupanja – satirična video emisija: peti dio

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Nedjeljom prije kupanja – satirična video emisija: peti dio – Dok još nije počela predizborna kampanja pozivamo vas da pogledate našu posljednju video emisiju objavljenu jučer, u nedjelju, nešto prije nego se jugoslovenski narod uputio na kupanje pred početak nove radne sedmice.
Nedjeljom prije kupanja je video emisija, ili bolje reći video emisija u pokušaju, koju realizira satirični portal www.karakter.ba.

Emisija je nastala kao odgovor na politička dešavanja u Bosni i Hercegovini i koja želi nadmašiti same političare u njihovim nebuloznim radnjama. Do sada je objavljeno pet emisija, a sve su dostupne na youtube i facebook profilima ove satirične stranice. U ovoj godini je planirano da se objave još tri emisije.

Svake posljednje nedjelje u mjesecu od 18:30 sati emisija bude dostupna široj javnosti putem društvenih mreža i portala.

Mi, kao medij, ni na koji način nismo povezani sa sadržajem u ovoj emisiji i odričemo se svake vrste povezanosti s navedenim satiričnim portalom. Naš jedini doprinos je da omogućimo slobodno izražavanje.

Youtube link za video:


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno