Zabava

UNA film: najava filmova za septembar i oktobar

Johnny English 3
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UNA film: najava filmova za septembar i oktobar – Predstavljamo vam filmove koje će UNA FILM distribuirati u narednom periodu.

JOHNNY ENGLISH – PONOVO U AKCIJI (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN)

U kinima od 20. septembra 2018.

Režija: David Kerr

Uloge: Rowan Atkinson, Emma Thompson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller

Srenario: Universal Pictures

Žanr: Akciona komedija

Kako je poslije sajber napada identitet svih aktivnih tajnih agenata Velike Britanije otkriven, Johnny English je primoran da se povuče iz penzije i pronađe hakera odgovornog za ovaj događaj. Johnny je posljednja nada i slamka spasa Tajne službe. Kao čovjek sa malo vještina i čudnih metoda, English će morati da savlada izazove i prepreke koje pred njega postavlja moderna tehnologija i da uspješno okonča misiju. Ovaj film je treći nastavak komičnog serijala u kome Rowan Atkinson reprizira ulogu omiljenog, slučajnog, tajnog agenta.

Trailer filma pogledajte putem linka:

ZLOGONJE

U kinima od 27. septembra 2018.

Režija: Raško Miljković

Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Milutin Milošević, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelena Jovanova Perić, Stela Ćetković, Milena Predić, Matija Popović

Žanr: fantazija

Scenario: Marko Manojlović, Miloš Krečković

Producent: Jovana Karaulić

Produkcijska kuća: Akcija produkcija

Koprodukcijska kuća: This and That, Srbija

Koproducent: Snežana Van Hauvelingen

Koprodukcijska kuća: Dream Factory, Makedonija

Koproducent: Ognen Antov

Institucionalna podrška: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd, Opština Stari Grad

ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga djeca ne bi emotivno povrjeđivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svijet iz mašte u koji Milica malo po malo uspijeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju vjeruje da je vještica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje osjeća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara cijeli jedan novi svijet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu vještice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu prijetnju. I postati pravi heroj.

Trailer filma pogledajte putem linka:

VEČERNJA ŠKOLA (NIGHT SCHOOL)

U kinima od 04. oktobra 2018.

Režija: Malcom D. Lee

Uloge: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Taran Killan, Romany Malco

Scenario: Kevin Hart & Harry Ratchford & Joey Wells &    Matt Kellard and Nicholas Stoller and John Hamburg

Žanr: Komedija

Studio: Universal Pictures

Komičar Kevin Hart i producenti komedije VEČERNJA ŠKOLA predstavljaju svoj veoma prepoznatljiv smisao za humor i u ovom filmu. Pratimo priču o grupi “neprilagođenih”starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, kako bi mogli da nastave sa svojim životima. Urnebesne situacije u kojima će se zateći vratit će svakog gledaoca u svoje tinejdžerske dane.

PRVI ČOVJEK NA MJESECU (FIRST MAN)

U kinima od 11. oktobra 2018.

Režija: Damien Chazelle

Uloge: Ryan Gosling, Jason Clarke, Claire Foy, Kyle Chandler, Corey Stoll, Ciaran Hinds, Christopher Abbott, Patrick Fugit, Lukas Haas

Scenario: Josh Singer

Bazirano na knjizi James R. Hansen

Žanr: Drama

Studio: Universal Pictures

Tandem redatelj – glumac, koji je možda bio i najznačajniji za veliki filmski hit “La La Land” Damien Chazelle i Ryan Gosling, ponovo su zajedno na projektu pod nazivom PRVI ČOVJEK NA MJESECU. Ovo je filmska priča o NASINOJ misiji da se čovjek spusti na Mjesec a u fokusu je Neil Armstrong u period od 1961. do 1969. godine. Film baziran na knjizi, ispričat će nam priču o velikom žrtvovanju i cijeni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada.

Trailer filma pogledajte putem linka:

NOĆ VJEŠTICA (HALLOWEEN)

U kinima od 25. oktobra 2018.

Režija: David Gordon Green

Uloge: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton, Nick Castle, Andi Matichak, Omar J. Dorsey

Scenario: David Gordon Green & Danny McBride & Jeff Fradley

Žanr: Triler

Studio: Universal Pictures

Jamie Lee Curtis vraća se svojoj kultnoj ulozi Laurie Strode koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspjela da izbjegne sigurnu smrt u Noći vještica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno