Zabava

U septembru na programu Multiplexa Ekran: horor “ČASNA” i horor akcija “PREDATOR: EVOLUCIJA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od 06. septembra na programu Multiplexa Ekran horor koji će vas ostaviti bez dah “ČASNA” i od 12. septembra svjetska premijera horor akcije “PREDATOR: EVOLUCIJA”

ČASNA (THE NUN)

Redatelj Corin Hardy, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja i Annabelle. Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati dva svećenika da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati

PREDATOR: EVOLUCIJA (THE PREDATOR)
SVJETSKA PREMIJERA 12.09. od 20:30 SATI

Povratak Predatora, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda Schwarzeneggera. Trideset godina kasnije stiže nam nova znanstveno-fantastična saga. Dječak (Jacob Tremblay) donosi izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu.Samo će tim bivših vojnika i kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Termin svjetske premijere od: 20:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno