Nogomet

Nedim Jusufbegović će ostati trener NK Čelik

Kako saznaje SportSport.ba, Nedim Jusufbegović će ostati trener NK Čelik. Prema saznanjima našeg portala, Jusufbegović će sjediti na klupi Zeničana do kraja sezone, a zvanična potvrda ove informacije će biti u ponedjeljak kada će se održati press konferencija na kojoj će govoriti novi predsjednik NK Čelik Selvedin Šatorović.

Medijima će Šatorović saopštiti imena svojih saradnika u Upravnom odboru kluba, a obratit će se i sam Jusufbegović koji će predstaviti plan priprema i vrijeme prozivke igrača. Čelik je prvi dio sezone okončao na 11. mjestu sa samo devet osvojenih bodova i slijedi mu grčevita borba za opstanak u BH Telecom Premijer ligi.

SPORTSPORT.ba

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...