Nogomet

NGG Za Čelik: Pobjeda!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NGG Za Čelik: Pobjeda! – Pobijedili smo! Svim građanima Zenice, Robijašima i simpatizerima Čelika želimo uputiti zajedničku čestitku – postigli smo velike stvari i pred svima nama je sada velika odgovornost kada postajemo članovi kluba i redovni posjetioci Čelikovih utakmica! Hvala svima na podršci – sada se svi okrenimo našem klubu i njegovom oporavku bez obzira na razlike! Otvara se novi front, jer vrijeme je da stanemo iza kluba i raskrstimo sa kriminalom, netransparentnošću i neefikasnošću!

Nećemo dužiti ovim saopćenjem već ćemo samo dati kratak pregled donešenih odluka na sinoćnjoj sjednici.

Za privremenog predsjednika kluba na mandat od 6 mjeseci izabran je gosp. Selvedin Šatorović, predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH i dopredsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH koji će u roku od 7 dana imenovati ostale članove svog Upravnog odbora.

Na sjednici je izabran i Tehnički odbor Skupštine koji ima za zadatak da pripremi prvu sjednicu Skupštine po članskom modelu tokom ljetne prvenstvene pauze te predloži eventualne dorade statuta članstvu ukoliko se u praksi pokaže potreba za tim. Mandat ovog tijela će se također završiti nakon 6 mjeseci i isto će svoj posao obavljati na volonterskoj bazi. To tijelo Skupštine se u potpunosti sastoji od članova NGG “Za Čelik” u sljedećem sastavu:

1) Dejan Livančić

2) Kemal Islambegović

3) Robert Jonjić

Shodno novom statutu, nakon provedenih procedura i donešenih odluka od strane novog Upravnog odbora očekujemo da učlanjenje u klub počne u roku od 15 dana.

Zvanični statut NK Čelik Zenica po socios modelu možete preuzeti OVDJE. Dobar osjećaj, zar ne?



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno