Nogomet

NGG Za Čelik: Pobjeda!

NGG Za Čelik: Pobjeda! – Pobijedili smo! Svim građanima Zenice, Robijašima i simpatizerima Čelika želimo uputiti zajedničku čestitku – postigli smo velike stvari i pred svima nama je sada velika odgovornost kada postajemo članovi kluba i redovni posjetioci Čelikovih utakmica! Hvala svima na podršci – sada se svi okrenimo našem klubu i njegovom oporavku bez obzira na razlike! Otvara se novi front, jer vrijeme je da stanemo iza kluba i raskrstimo sa kriminalom, netransparentnošću i neefikasnošću!

Nećemo dužiti ovim saopćenjem već ćemo samo dati kratak pregled donešenih odluka na sinoćnjoj sjednici.

Za privremenog predsjednika kluba na mandat od 6 mjeseci izabran je gosp. Selvedin Šatorović, predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH i dopredsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH koji će u roku od 7 dana imenovati ostale članove svog Upravnog odbora.

Na sjednici je izabran i Tehnički odbor Skupštine koji ima za zadatak da pripremi prvu sjednicu Skupštine po članskom modelu tokom ljetne prvenstvene pauze te predloži eventualne dorade statuta članstvu ukoliko se u praksi pokaže potreba za tim. Mandat ovog tijela će se također završiti nakon 6 mjeseci i isto će svoj posao obavljati na volonterskoj bazi. To tijelo Skupštine se u potpunosti sastoji od članova NGG “Za Čelik” u sljedećem sastavu:

1) Dejan Livančić

2) Kemal Islambegović

3) Robert Jonjić

Shodno novom statutu, nakon provedenih procedura i donešenih odluka od strane novog Upravnog odbora očekujemo da učlanjenje u klub počne u roku od 15 dana.

Zvanični statut NK Čelik Zenica po socios modelu možete preuzeti OVDJE. Dobar osjećaj, zar ne?

loading...