Zenica

NAJAVLJUJEMO: Treći FASHION SHOW „DLAN – ZA MALE RUKE“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje „Dlan“ Zenica organizuje treći Fashion show pod sloganom „Dlan za male ruke“ koji će se održati 26.06.2024. godine u prostoru donjeg foajea Bosanskog narodnog pozorišta Zenica sa početkom od 19 sati

Inkluzivna modna revija ima za cilj socijalizaciju djece i osoba sa poteškoćama u razvoju i njihovu integraciju u društvenu zajednicu.

Ove godine oko 40 učesnika događaja spojit će modeno i tradicionalno, preći ćemo put od sevdaha do modernog plesa, od narodne nošnje do modernih kreacija. Posebno nas raduje što je ove godine dio naše inkluzivne priče i Mješovita srednja škola „Mladost“ Zenica, a pored učesnika revije, sam događaj će uljepšati i gosti iznenađenja koji će svojim prisustvom atmosferu podići na još veći nivo.

Ulaz na modnu reviju je slobodan – svi ste dobrodošli, potrebno je samo ponijeti osmijeh na licu i pregršt pozitivne energije.

Sam logo inkluzivne modne revije ukazuje na značaj podrške šire zajednice jer ove male ruke trebaju dlan koji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoj puni potencijal i da znaju da nisu sami! Naša djeca vas trebaju, nadamo se da će te to i vi uvidjeti i da ćete nama omogućiti izmami onaj iskreni osmijeh na njihovim licima koji nas sve obasjava.

Udruženje „Dlan“ bavi se pružanjem stručne pomoći djeci i osobama sa teškoćama u razvoju, kao i osnaživanju porodica. Sve usluge koje pruža naš stručni tim za korisnike su besplatne, a trenutno usluge koristi nešto više od 200 porodica, a od početka rada Servis centra u aprilu 2019. do danas pruženo je više od 45 000 besplatnih usluha porodicama.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno