Košarka Zenica

NAJAVA: Sutra spektakl u Zenici “Wwin 3×3” Street Basket u centru grada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UG 3×3 Zenica, WWin, New Era digital studio i OKK Čelik vam sa ponosom predstavljaju “Wwin 3×3” Street Basket i ove godine. Nakon sjajnog turnira prošle godine, Zenica će i ove godine biti domaćin ovog spektakla.

Sama tema ovogodišnjeg turnira je Od betonskih terena do olimpijskog sporta “From the streets to the Olympics”, a očekuje su da najbolji basketaši u BiH pokažu svoje sposobnosti.

Turnir se igra na Trgu Alije Izetbegovića kao i prošle godine, a početak turnira je u 14h.

Na turniru učestvuje 16 najboljih ekipa iz regiona, a čak četiri ekipe dolaze iz Crne Gore.

Live prenos ovogodišnjeg turnira će biti na Arenasport TV, a livestream kanal je New Era digital Studio.

Organizatori očekuju odziv Zeničana i podršku basketašima, a sugrađane obavještavaju da će sam event biti popraćen bogatim programom, uz muzičku podršku.

Neki od sponzora koji su podržali  Street Basket u Zenici su Wwin, Telemach, Vlada ZDK, Grad Zenica, HIDRA funkcionalna pića, Restoran ADA, Arena Sport TV, Travel agency BISS – TOURS, Carpe Diem, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK, Pekara “Ditta” Zenica, Salon Domea, Leda, Tola Company, Bosnavet doo Zenica, Zeni-lijek Apoteke, ZenicaStan na dan A.Š. Zenica…Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno