Politika

Najavljena hitna sjednica Gradskog vijeća Zenica: Tema problematika u vezi sa zimskim održavanjem puteva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon problematike s kojom su se susreli građani, ali i Gradska uprava Zenica oko zimskog održavanja puteva, Gradsko vijeće Zenica će imati novu hitnu sjednicu.

Za sutra, 28. novembar, je zakazana hitna sjednica Gradskog vijeća Zenica. Sjednica će se održati s početkom u 12:00 sati, u Velikoj sali Grada Zenica, a na dnevnom redu je samo jedna tačka – Aktuelna problematika u vezi sa zimskim održavanjem lokalnih puteva i nerazvrstanih cesta na području Grada Zenica.

Iako su gradonačelnik i Gradska uprava naveli u svom današnjem saopćenju da nije došlo do nikakve greške i propusta i da su za sve krivi rigorozni propisi, ostaje nejasno o čemu tačno će raspravljati Gradsko vijeće na ovoj hitnoj sjednici.

Grad Zenica tvrdi da zbog procesa nije potpisano zimsko održavanje puteva, no da li je tako?Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno