Zabava

Zlatan Karic na prestižnom festivalu u Palermu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pjevač i kantautor iz Bosne i Hercegovine, Zlatan Karić, oduševio je publiku svojim glasom i nastupom na prestižnom festivalu “Italia è cultura” u Palermu, koji se održao od 2. do 4. Juna.

Zlatan Karić je jedan od najperspektivnijih pjevača na bosanskohercegovačkoj sceni, a njegov nastup na festivalu “Italia è cultura” je bio nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Snažan vokal, interpretacija i scenski nastup su očarali publiku, ostavljajući ih bez daha tokom čitavog nastupa.

“Sretan sam sto sam imao priliku nastupiti na festivalu ‘Italia è cultura’ u Palermu. Ovaj festival okuplja umjetnike, izvođače, umjetničke grupe i kulturne entuzijaste iz cijele Italije i širom svijeta. Festival je svojevrsna platforma za dijeljenje ideja, umrežavanje i promociju umjetničkih talenata. Takođe je važan i za lokalnu zajednicu, jer donosi kulturnu raznolikost i podstiče ekonomski rast kroz turizam i kulturnu industriju. Hvala organizatorima na pozivu, svim kolegama umjetnicima koje sam upoznao i koji su uljepšali moj boravak u Palermu, hvala mom bendu i svima na podršci i ovom posebnom iskustvu”, rekao je Karić.

Organizatori festivala su prepoznali Zlatanov izuzetan talenat i doprinos festivalu te su mu dodijelili plaketu kao priznanje za njegovu izvanrednu izvedbu. Ova nagrada dodatno potvrđuje Zlatanovu umjetničku vrijednost i angažman na muzičkoj sceni.

Festival “Italia è cultura” je renomirani događaj koji slavi italijansku kulturu i umjetnost, okupljajući umjetnike iz različitih dijelova svijeta. Zlatanov nastup je bio jedan od vrhunskih trenutaka festivala, ostavljajući snažan utisak na publiku i ostale izvođače.

Zlatan Karić nastavlja svoj uspješan put na bosanskohercegovačkoj muzičkoj sceni, donoseći prepoznatljivu energiju i strast u svaku svoju izvedbu. Njegova umjetnost i talenat neprestano privlače sve veći broj pratitelja i osvajaju srca ljubitelja muzike.

Ovaj nastup na festivalu “Italia è cultura” predstavlja još jedan značajan korak u Zlatanovoj karijeri i otvara vrata novim prilikama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno