Rukomet

NAJAVA: RK Čelik – RK Sana 7 – SVI NA RUKOMET!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: RK Čelik – RK Sana 7 – SVI NA RUKOMET! – Dan uoči narednog kola prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH lider na tabeli Rukometni klub Čelik na svom terenu spremno dočekuje ekipu Sane 7 iz Sanskog Mosta. Utakmica se igra u subotu, 10. novembra, u Gradskoj areni Zenica, s početkom u 20 sati.

Cijelu sedmicu se svih 20 igrača Čelika intenzivno pripremalo za utakmicu sa Sanom 7, ali je sva pažnja već sada, ustvari, usmjerena na kolo iza te utakmice – na derbi u ovogodišnjem prvenstvu, utakmicu devetog kola u Tuzli sa RK Slobodom.

Utakmica protiv Sane – trening za utakmicu sa Slobodom

”Tačno je da se već sada pripremamo za utakmicu protiv Slobode u Tuzli! Iako nimalo ne podcjenjujemo ekipu Sane 7, utakmica protiv Sane će nam ustvari poslužiti kao trening utakmica za naredno kolo i utakmicu sa Slobodom”, kaže trener Čelika Seldin Rizvanović i dodaje: ”Svakako da protiv Sane 7 ne dolazi u obzir nikakav drugi rezultat, osim naše ubjedljive pobjede.”

Stanje u ekipi Čelika je odlično. Zdravstveni bilten je takođe dobar. U gripoznom stanju se nalazi jedino Danijel Jurić, koji nije trenirao dva dana i već se oporavlja, dok zbog povrede koljena u sastavu protiv Sane 7 vjerovatno neće biti ni odlični bek Kenan Muslić, koji je dobio tri dana poštedu od klupskog doktora. Medjutim, u tim se vraćaju Ahmed Oruč i Mustafa Babić.
Poziv na utakmicu ljubiteljima sporta

Uprava Kluba i igrači Čelika pozivaju gradjane Zenice i ljubitelje sporta da 10. novembra u 20 sati dođu u Gradsku arenu i uživaju u odličnoj igri RK Čelika.

”U šest utakmica – ostvarili smo svih šest pobjeda! Sada protiv Sane 7 zasigurno idemo na sedmu pobjedu za redom i učvršćujemo se na prvom mjestu na tabeli Prve lige FBiH. Pozivamo ljubitelje rukometa da podrže novog šampiona!”, kaže Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno