Nogomet

Nadzorni odbor NK Čelik Zenica – saopštenje za javnost

NK Čelik Zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je održana redovna sjednica Nadzornog odbora NK Čelik Zenica na kojoj se razmatrala trenutna situacija i aktuelna dešavanja u i oko kluba.

U cilju zaštite integriteta i interesa NK Čelik Zenica, Nadzorni odbor, kao organ kluba i stalno tijelo Skupštine, osjeća dužnost javno se oglasiti povodom aktuelnih dešavanja u klubu, zbog čega izdajemo sljedeće

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

NK Čelik Zenica je jedan od najznačajnijih simbola našeg grada, ujedno najveći sportski klub u Zenici, te se svi zajedno moramo boriti za očuvanje bogate tradicije i same postojanosti kluba, kako bismo novim generacijama u naslijeđe ostavili stabilan Čelik sa zdravim temeljima za svijetlu budućnost.

Nadzorni odbor ovim putem izražava potpunu podršku Upravnom odboru u dosadašnjem i trenutnom radu, te nastojanjima da kroz racionalno poslovanje i vraćanje dugovanja vrati Čelik tamo gdje mu je mjesto – u vrh bosanskohercegovačkog nogometa.

Naglašavamo da smo od Upravnog odbora i menadžmenta kluba do sada dobili svu zatraženu dokumentaciju i izvještaje koje ocjenjujemo pozitivnim a svakako ćemo detaljniji osvrt na iste izložiti na narednoj sjednici Skupštine NK Čelik Zenica.

Također, potvrđujemo da su Upravni odbor i menadžment izvršili sve obaveze iz potpisanog Sporazuma s Gradom Zenica, te pozdravljamo sva nastojanja Upravnog odbora da se izbori za poštovanje obaveza Grada Zenica iz potpisanog Sporazuma u smislu finansiranja reprograma poreskih dugovanja prema Poreznoj upravi FBiH i prebacivanja prikupljenog novca od zakupa poslovnih prostora u stadionu Bilino polje.

Ovim putem i izražavamo svoju spremnost na saradnju i pomoć Upravnom odboru u ovoj dugotrajnoj i mukotrpnoj borbi za bolji, jači i stabilniji Čelik!

Od našeg kluba, jednog i jedinog Čelika osnovanog 1945. godine nećemo odustati nikad, a samo zajedničkim nastojanjem svih organa, navijača kluba i građana možemo doći do zajedničkog cilja!

Izvor: nkcelik.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno