Nogomet

NK Nemila počela pripreme za proljetni dio sezone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Nemila počela pripreme za proljetni dio sezone- U nogometnom klubu Nemila, članu kantonalne lige ZDK, prije nekoliko dana u prostorijama kluba održana je prozivka igrača, saopštili su na oficijelnoj facebook stranici NK Nemila.

Osim igrača, prozivci su prisustvovali predsjednik kluba Amel Čamdžić, treneri Almin Gazić, Šerif Suljić i Jasmin Alajbegović. Takođe, zbog obima posla koji slijedi sastanku su se odazvali i koordinator omladinskog pogona Adnan Musaefendić, ekonom-oružar Haris Suljić, kao i komesar za sigurnost Emin Delić.

Dogovoren je plan i program rada u narednoj polusezoni i da se sa treninzima prvog tima započne u petak  19.2.2021.godine od 16 sati.

– Oni koji nisu mogli prisustvovati prozivci iz opravdanih razloga, obećali su nastavak saradnje sa klubom. Trenutno iz kluba ispisnice su uzeli Amel Fejzagić, Belmin Hindija i Armin Imamović, koji prelaze u Bosnu iz Visokog, a golman Semin Durmić ima dvije-tri opcije za nastavak karijere. Momcima se zahvaljujemo i želimo im mnogo sreće u nastavku karijere. Što se tiče dolazaka tu je Hajrudin Čehić – Nanče, koji dolazi iz Žepča 1919, a inače bio je najbolji strijelac NK Nemila u sezoni 2019/2020. Adem Begić, golman, prošao sve selekcije NK Čelik trebao bi se priključiti klubu, ukoliko bude mogao riješiti privatne obaveze. Stigla su još dva afirmisana igrača, ali nećemo im otkrivati imena dok ne riješimo njihovu papirologiju -, kazali su iz NK Nemila i poručuju: Idemo jako, svi za NK Nemilu.

-Na sastanku Upravnog odbora NK Nemila, prije nešto manje od dva mjeseca, a kojem su prisustvovali svi članovi iz starog saziva i pojačani sa starim – novim članovima Alenom Kapkovićem – Kaletom, Benijaminom Ljubuškićem, Emirom Tutmićem i Ibrahimom Čelikom, jednoglasno je odlučeno da se u iduću polusezonu ide jače nego ikada, borbeno, fajterski, da sačuvamo ponos našeg rahmetli predsjednika Feđe Derviševića -, obavjestili su iz NK Nemila.

E.Imamović

Foto arhiva NK Nemila



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno