Politika

Na Facebooku polemisali Duvnjak, Begić i Vrače

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Facebooku polemisali Duvnjak, Begić i Vrače – Zenicablog je danas prenio razgovor i prognozu zvaničnika SDA Zenica, potpredsjednika Skupštine ZDK Jasmina Duvnjaka (SDA), dat za dnevni list Faktor.

Duvnjak je Faktorov članak podijelio i na svom Facebook profilu, a njegovi stavovi nisu ostali neopaženi od predstavnika drugih političkih stranaka. Među onima koji su reagovali bili su predsjednik Kantonalnog odbora SDP ZDK Senaid Begić i predsjednik Snage centra Zenica Eldin Vrače.

-Svjesni svih grešaka i slabosti, uvjereni u kvalitet i kontinuitet, nadamo se pobjedi aBd, naveo je u komentarima Duvnjak, a Begić mu je odgovorio:

-Druže,malo si se preračunao…Naš kanton ima 12 općina, u Žepču tradicionalno dobija Mato Zovko i HDZ, u Usori Ilija Nikić i HDZ 1990…u Doboj Jugu SDP…Znači ostaje maksimalno 9 😉..  Neka nama ostanu barem još dvije tri općine.. naveo je Begić, da bi uskoro replicirao i Vrače:

-Mi ćemo biti skromni. Nama jedna, naveo je, aludirajući da je Snaga centra jedina stranka koja ima program i cilj da djeluje samo na području Grada Zenice, gdje namjerava prijaviti svoju listu  kandidata za Gradonačelnika, čije ime još nije oficijelno obznanjeno. Zanimljivo je da je tu Vračeovu konstataciju podržao i Begić – – Slažem se Eldin Vrače… 😊, naveo je Begić.

-Heh. Dobri ste. Neka bude fer demokratska utrka, uz respekt vaših političkih subjekata, ja vjerujem u našu pobjedu aBd. Biće zanimljivo, naveo je Duvnjak, a potom mu je Vrače odgovorio sa: Mi garantujemo za jednu. A ostalo se borite.

Ono što je sigurno jeste da će politička scena u Zenici biti zanimljiva, a želimo vjerovati da će dosadašnji korektan odnos većine aktera političke scene u Zenici biti zadržan i do, ali i nakon izbora 2. oktobra.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno