Zločini

Na Bulevaru ukraden električni romobil, u Blatuši pronađen “speed”…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 04.03.2024. godine, u ulici Bulevar Kulina Bana, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Krađa”. Tom prilikom otuđen je električni romobil marke “Nipe Isa” vlasništvo A.A. iz Zenice. Na lice mjesta izvršenja krivičnog djela izašli su policijski službenici Policijske stanice Centar i zadokumentovali navedenu prijavu. Dalji rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela nastavljaju policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I.

Dana 04.03.2024. godine u 17,10 sati, u ulici Fra Grge Martića, od strane lica K.A., rođen 1981. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod navedenog lica pronađen je jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 8,90 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice K.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 04.03.2024. godine, u 21,00 sati, u ulici Zije Dizdarevića, od strane lica J.A., rođen 1991. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed. Pronađena materija je oduzeta, a lice J.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno