Zločini

U Babinoj Rijeci pronađena droga, opljačkana samouslužna autopraonica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 05.03.2024. godine oko 02,20 sati u ulici Sarajevska od strane nepoznatih osoba izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” iz automata samouslužne praonice vozila vlasništvo I.K. iz Zenice.

Tom prilikom izvršeno je nasilno otvaranje četiri automata za naplatu samouslužne praonice vozila, iz kojih je otuđen novac u određenom iznosu.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji će nastaviti dalji rad na otkrivanju počinioca navedenog krivičnog djela.

Dana 05.03.2024. godine u 11,20 sati u ulici Prve Zeničke brigade od strane lica Ć.D., rođen 1993. godine iz Zenice počinjeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Pronađena materija je oduzeta, a lice Ć.D. je lišeno slobode, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno