Zločini

Na Bulevaru prilikom pretresa pronađena marihuana, speed i ecstasy, u Hecama iz auta ukraden novac

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U toku noći 10/11.06.2024. godine, u mjestu Hece, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u putničko motorno vozilo, marke “VW Passat”, vlasništvo M.E. iz Maglaja. Tom prilikom iz vozila je otuđen određeni iznos novca u valuti konvertibilna marka.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika, a daljnji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela nastavljaju istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 11.06.2024. godine, u ulici Bulevar Ezhera Arnautovića, postupajući po naredbi Općinskog suda u Zenici od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, izvršen je pretres stana u kojem boravi lice E.B., rođen 1996. godine iz Zenice.

Tom prilikom je pronađeno 150 grama biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 50 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, te 5 tableta, “ecstasy”.

Pronađena materija je oduzeta, a lice E.B. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno