Zločini

Iz prodavnice ukrali novac i nekoliko boca razrjeđivača, u Nemili prijavio prijetnje preko “Facebook-a”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 10.06.2024. godine, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u prodavnicu “Marker”.

Tom prilikom iz prodavnice je otuđen manji iznos novca, te nekoliko boca razrjeđivača.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.

Dana 10.06.2024. godine, u 11,10 sati, u prostorije Policijske stanice Nemila obratio se A.E., rođen 1995. godine iz Kovanića i prijavio da je putem društvene mreže “Facebook” dobio poruke prijetećeg sadržaja od strane nepoznatog lica.

Navedena prijava je evidentirana i okvalifikovana kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, a daljnji rad na dokumentovanju nastavljaju policijski službenici kriminalističke policije uz upoznavanje dežurnog tužioca.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno