Zločini

U Travničkoj iz kuće ukraden novac i zlatni nakit, na Bulevaru prilikom pretresa pronađena “Marihuana” i “Speed”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 12.06.2024. godine, u 00,05 sati, u ulici Bulevar Kralja Tvrtka, od strane lica A.K., rođen 1997. godine iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 1,80 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice A.K. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 12.06.2024. godine, u 14,30 sati, u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I, od strane lica K.M., rođen 1992. godine iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed ukupne težine 1,45 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice K.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 12.06.2024. godine, u ulici Travnička cesta, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u kuću koju privremeno koristi lice R.E. iz Zenice. Tom prilikom iz kuće je otuđen novac u određenom iznosu, kao i neutvrđena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I koji i nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno