Nogomet

N/FS BiH: “Bh. Fanaticosi” podržat će reprezentaciju BiH u baražu za EURO 2020

N/FS BiH: “Bh. Fanaticosi” podržat će reprezentaciju BiH u baražu za EURO 2020 – Predstavnici navijačke grupe ”Bh. Fanaticos” boravili su danas u posjeti Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) u Sarajevu, gdje su se sastali sa predsjednikom Elvedinom Begićem i generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem.

Predstavnici navijačke grupe “Bh. Fanaticos” boravili su danas u posjeti Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) u Sarajevu, gdje su se sastali s predsjednikom Elvedinom Begićem i generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem.

“Na sastanku je vođen razgovor o dosadašnjim aktivnostima i pripremama za utakmice baraža za EURO 2020 koje reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju u martu ove godine. Predstavnici navijačke grupe su istakli da će pružiti maksimalnu podršku našim igračima kako bi im pomogli da ostvare svoje ciljeve”, istakli su iz N/FS BiH, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) dodali:

“Nakon prve utakmice i iskrene vjere u našu pobjedu nad reprezentacijom Sjeverne Irske, zajedno čekamo i spremamo se za finalnu utakmicu. Sinergijom huka sa tribina i zalaganjem igrača na terenu možemo stići do zacrtanog cilja, plasmana na EURO 2020”.

Fudbalska reprezentacija BiH 26. marta na zeničkom stadionu “Bilino polje” igra polufinale baraža za plasman na EURO 2020 protiv Sjeverne Irske. Ukoliko pobijedi pet dana kasnije u finalu baraža na istom stadionu ugostit će Republiku Irsku ili Slovačku.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem